book cover

Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa

Anders, Elżbieta, Grabowski, Tadeusz Redakcja., Kijowski, Jacek Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2004.

Mięso drobiowe higiena, Mięso drobiowe technologia, Postępowanie z żywnością metody, Technologia żywności, Mięso, Mięso drobiowe technologia podręcznik akademicki, Mięso drobiowe higiena podręcznik akademicki, Podręczniki akademickie

available:

1 from 1

Author
Anders, Elżbieta
Grabowski, Tadeusz Redakcja.
Kijowski, Jacek Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2945-5 : zł 46
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2004.
Volume
XI, [3], 573, [1] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Żywność, Jakość, Technologia
UDC
637.5:614.3](075.8)
Object passwords
Mięso drobiowe higiena
Mięso drobiowe technologia
Postępowanie z żywnością metody
Technologia żywności
Mięso
Mięso drobiowe technologia podręcznik akademicki
Mięso drobiowe higiena podręcznik akademicki
Podręczniki akademickie
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych - wydziałów nauk o żywności, medycyny weterynaryjnej, politechnik oraz pracowników instytutów branżowych.
Link
http://polona.pl/item/4447356
020
%a 8320429455
080
%a 637.5:614.3](075.8)
245
%a Mięso i przetwory drobiowe : %b technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a XI, [3], 573, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów akademii rolniczych - wydziałów nauk o żywności, medycyny weterynaryjnej, politechnik oraz pracowników instytutów branżowych.
650
%a Mięso drobiowe %x higiena
650
%a Mięso drobiowe %x technologia
650
%a Postępowanie z żywnością %x metody
650
%a Technologia żywności
650
%a Mięso
650
%a Mięso drobiowe %v podręcznik akademicki %x higiena
650
%a Mięso drobiowe %v podręcznik akademicki %x technologia
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Anders, Elżbieta
700
%a Grabowski, Tadeusz %e Redakcja.
700
%a Kijowski, Jacek %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://polona.pl/item/4447356
920
%a 83-204-2945-5 : zł 46

Available items

1.
Accession: 64895
Signature: R 636/639
Status: Checked in

Most often borrowed